Welkom!Of je nu je hele huis gaat verbouwen, aan het werk wilt in de tuin of alleen even een schilderijtje wilt ophangen: je kunt bij ons terecht voor de benodigde (elektrische) gereedschappen of machines. Ons aanbod is breed, het materiaal dat we uitlenen is zowel nieuw als gebruikt en voldoet altijd aan de eisen. Via dit online platform kun je het aanbod bekijken.

Wil je lid worden van onze gereedschapsuitleen, dan ben je meer dan welkom! Het lidmaatschap bedraagt € 50 per jaar, daarvoor mag je een onbeperkt aantal gereedschappen lenen om te klussen, te repareren of te verbouwen. Je kunt ook kiezen voor een proefabonnement voor € 25 voor 3 maanden. Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldformulier op www.geredgereedschap.nl/uitleen, daar lees je ook meer over de voorwaarden.

Met je lidmaatschap spaar je veel geld uit, draag je bij aan een beter milieu én draag je via de werkplaats van Gered Gereedschap ook nog eens bij aan ons goede doel: het ondersteunen van vakmensen in Afrika met kennis, kunde en middelen zoals gereedschappen en machines. Zo pakken we armoede duurzaam aan en dat werkt!

We zien je graag snel bij de gereedschapsuitleen!

...